reuvers_tegeltjespand

Reuvers Uitzendbureau

vóór en dóór technisch gekwalificeerd personeel.
reuvers_collage

Werknemers

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Reuvers Uitzendbureau in Emmen is namelijk dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel. Wij bieden technische banen voor langere tijd met kans op een contract bij ons of onze opdrachtgever.
slider_img_1

Opdrachtgevers

Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij bemiddelen in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie

prev next

Over Reuvers Uitzendbureau


Reuvers Uitzendbureau is 1 oktober 2005 opgericht door directeur/eigenaar Maik Reuvers en is sindsdien uitgegroeid tot dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel.

Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering.

Vanuit de JENS Vesting te Emmen, het voetbalstadion van FC Emmen, bemiddelen wij dagelijks in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie. Als de specialist in de technische sector richten wij ons met name op langdurige en kwalitatieve plaatsingen. 

Wij zijn aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddeling- en Uitzendbureaus), staan als NEN4400-1 gecertificeerde uitzendonderneming geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid en beschikken over een G-rekening. Voor meer informatie over deze partijen klik hier en hier.Duurzaam ondernemen
Duurzaam ondernemen is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij kijken niet alleen naar onze winst- en verliescijfers, maar ook naar de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. En dan niet alleen naar de huidige, maar ook naar de toekomstige gevolgen van onze activiteiten.

Mens
Onze medewerkers staan bij ons centraal en daarom staat goed werkgeverschap hoog in ons vandel. Wij bieden onze medewerkers een leuke passende baan in zijn of haar directe woonomgeving met kans op een contract bij ons of onze opdrachtgevers. Maar dat is niet alles, dit alles geschied op basis van goede arbeidsvoorwaarden, verzorging van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en diverse scholings- en ontplooiingsmogelijkheden onder persoonlijke begeleiding.

Milieu
Uiteraard is het milieu voor iedereen van groot belang, zo ook voor ons. Door met kleine zaken rekening te houden proberen wij ons steentje bij te dragen. Alle goederen die wij inkopen zijn van duurzame materialen en/of worden op een verantwoorde manier geproduceerd, wij gaan bewust om met energie, wij beschikken over een milieuvriendelijk autoleasebeleid en zijn continu bezig met het optimaliseren en automatiseren van onze bedrijfsprocessen waarbij het printen en papierverbruik tot een minimum worden beperkt.Sponsoring
Reuvers Uitzendbureau is een regionale speler op het gebied van technisch gekwalificeerd personeel en draagt het regionale verenigingsleven een warm hart toe. Dat uit zich in sponsoring van diverse evenementen en (sport)verenigingen.

Een greep uit de verenigingen, clubs en evenementen die door ons gesponsord zijn:

- Erica '86 (momenteel hoofdsponsor van het 1e, 2e en 3e herenteam)
- VVE '86, de volleybalvereniniging van Erica (momenteel hoofdsponsor van dames 1)
- SC Erica
- HVE2000, de Handbalvereniging van Erica (3 jaar hoofdsponsor geweest van dames 1)
- Rugbyclub Emmen
- Golfparc Sandur Emmen
- Drentse Golfclub De Gelpenberg
- Tennisvereniging Heideslag Erica
- Scouting Erica
- Vogelvereniging Erica
- Beachvolleybaltoernooi Erica (3 jaar hoofdsponsor geweest)


reclamebord